Officiellt: Daley Blind lämnar United för Ajax

Officiellt: Daley Blind lämnar United för Ajax

Daley Blind klar för Ajax

Spelaren som anslöt till Manchester United under Louis van Gaal lämnar nu klubben. Vid midnatt står det nämligen klart att det blir en flytt till Ajax.

Efter att David Moyes fått sparken från Manchester United var det Louis van Gaal som tog över vid rodret. In kom flertalet holländare och en av de var Daley Blind. Försvararen fick en hel del speltid under Van Gaals tid i klubben men efter att Mourinho tagit över spakarna har det blivit allt mer sparsamt med speltid. Efter två säsonger där det inte blivit lika mycket spel som Blind hoppats på står det nu klart att han lämnar klubben. Det bekräftar United på sociala medier.

SE ÄVEN: Manchester United löner – lönelista 2018

The Red Devils skriver på sitt officiella Twitterkonto att man är överens med Ajax om en övergång för den 28-årige spelaren. Det är oklart hur mycket prislappen ligger på för spelaren och hur långt det nya kontraktet blir. Detta då United endast meddelat att man är överens med Ajax om en övergång för spelaren som gjort 119 matcher för Old Trafford-klubben.

Inom de kommande dagarna förväntas överenskommelsen bli helt klart. Något som dock är bekräftat är att spelaren gjort sin sista match som United-spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply