Neymar pratar med Pogba

Neymar pratar med Pogba

Vill locka Pogba till PSG

Det fortsätter att ryktas om var Pogba kommer att hamna någonstans. Nu verkar det som om att en flytt till PSG kan vara på väg att ske.

Under sommaren väntades Paul Pogba att gå till Barcelona. Men efter att inte ha lyckats värva honom så dog ryktena ut. Men med tanke Manchesters United svaga höst så är det möjligt att en flytt sker redan i januari.

Då, och även om det sker till sommaren, så kommer de att försöka göra ett anbud på att få Pogba gå dit. Det eftersom superstjärnan Neymar, enligt Sky Sports, ska ha pratat med den franske mittfältaren.

Till vilken klubb går superstjärnan?

SE HÄR: NBA odds

Manchester United-stjärnans framtid är verkligen allt annat än säker, samtidigt som det pratas om att Barcelona fortfarande vill värva fransmannen. United fortsätter att gå trögt, något som kan skapa en spelarflykt. Inte minst med storstjärnan Pogba, som alltså är på väg att lämna.

Det är dock helt troligt att han går redan i januari. Det då Barca-tränaren Valverde säger att han vill visa respekt för andra klubbars spelare, och därför inte vill prata om någon eventuell flytt, även om Sky Sports rapporterar det motsatta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply