Neville:”Rashford är lika bra som Dembélé och Mbappé”

Neville-Rashford är lika bra som Dembélé och Mbappé

Phil Neville hyllar Marcus Rashford

Den före detta Manchester United-spelaren som numera jobbar som kommentator på Sky Sports jämför Marcus Rashford med Ousmane Dembélé och Kylian Mbappé.

Marcus Rashford är en spelare som under det senaste året gjort stora framsteg och slagit igenom i Manchester United. Anfallaren har stått för flera viktiga mål och trots att han endast är 19 år. Nu hyllas han av den före detta Manchester United-spelaren som säger att han är på samma nivå som Ousmane Dembélé och Kylian Mbappé.

– Rashford är på samma nivå som Dembélé och Mbappé som också kan spela på kanterna. Många säger att Rashford måste spela som central anfallare men han har kvalité för att spela på vilken position som helst.

Neville-Rashford är lika bra som Dembélé och Mbappé

Det var efter att Manchester United slagit Burton Albion med 4-1 som den före detta engelske landslagsmannen gick ut och hyllade Rashford. Han tillade även att han tycker Rashford är värd lika mycket som de två tidigare nämnda spelarna.

– Rashford är på samma kategori som Dembélé och Mbappé och är värd mellan 100 och 150 miljoner pund. Han är lika bra som de två och kan bli ännu bättre då han utvecklas varje säsong som går.

SE ÄVEN: LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester United-spelarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply