bet365

Napoli ger sig in i jakten på Matteo Darmian

Napoli utmanar konkurrenterna om Darmian

Matteo Darmian ryktas bort från Manchester United redan efter ett år. Nu ger sig Napoli in i jakten på ytterbackens underskrift.

Matteo Darmian anslöt sig till Manchester United från Torino inför förra säsongen. Men hittills har högerbacken inte imponerat så mycket som man hade hoppats och enligt uppgifter vill José Mourinho göra sig av med honom inom en snar framtid. Uniteds ledning letar nu efter potentiella klubbar som vill köpa loss 27-åringen från hans kontrakt, där flera Serie A-klubbar visar intresse för hans tjänster.

Framförallt är det Inter Milan, som är på jakt efter en ny ytterback, som vill värva Darmian. Spelaren själv sägs också föredra en flytt till Nerazzurri om han lämnar Old Trafford. Men även lokalrivalen A.C Milan vill locka till sig italienaren och kommer att vara redo att matcha de bud som kommer in på försvararen.

Nu har ytterligare en klubb gett sig in i jakten på honom. Det är Sky Sports Italia som skriver att Napoli utmanar Serie A-konkurrenterna om hans signatur. Enligt källan kommer man att lägga bud på honom under januarifönstret i hopp om att få till en affär med Manchesterklubben.

Matteo Darmians kontrakt med United löper ut i juni 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply