bet365

Mourinho på väg till Real Madrid – ”Stämmer inte”

Mourinho på väg till Real Madrid - Stämmer inte

Agenten om ryktena: Inte sant

Det verkar inte som om det blir någon flytt tillbaka till Real Madrid för Mourinho trots allt.

Jose Mourinho är inte inne på sin bästa period som tränare. Portugisen har det inte lätt i Manchester United som ligger på åttonde plats i Premier League, detta hela 18 poäng bakom Manchester City som leder den engelska ligan. Trots flera storvärvningar under de senaste åren har Mourinho inte lyckats hos The Reds. Nu kommer brittisk press med uppgifter om att Mourinho redan har uttryckt sin vilja att ta över en specifik klubb efter att han lämnar Man United i framtiden.

Det är Evening Standard som rapporterar att Mourinho vill fullfölja sitt kontrakt med United, men att han gärna tar över Real Madrid om det inte skulle bli någon fortsättning på de brittiska öarna. Portugisen har tidigare spenderat tre säsonger på Estadio Santiago Bernabeu där han bland annat vann både La Liga och Copa del Rey.

Agenten förnekar ryktena

SE HÄR: Real Madrids enorma löner

Men trots att det var trovärdiga Sky Sports i England som kom med uppgifterna, så verkar det ändå inte vara några uppgifter som stämmer. Till samma källa säger Mourinhos agent, Jorge Mendes, att ryktena inte stämmer.

– Det har kommit så många nya rykten om Joses framtid, men de stämmer inte. Han ”Jose Mourinho” trivs bra i Manchester, säger agenten till Sky Sports.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply