Mourinho om varför Shaw fick nytt kontrakt

Mourinho om varför Shaw fick nytt kontrakt

Därför förlängde United med Shaw

Luke Shaw fick nytt kontrakt med Manchester United. Nu berättar Jose Mourinho om varför.

Under de senaste månaderna har det flera gånger kommit rapporter om att Luke Shaw inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Manchester United. Försvararen är inte någon spelare som Jose Mourinho prioriterar och flera klubbar har visat sitt intresse för att få till en affär. Det är framför allt Everton som varit intresserade av att köpa loss engelsmannen som och en affär såg ut att vara nära.

Nu är dock klart att han kommer stanna i en tid framöver. Än så länge har inte klubben gjort klart med några detaljer. Men under morgonen, då kontraktet ska ha signerats, talade spelaren med media.

– Jag vill tacka alla som funnits här och stöttat mig under mina år i Manchester United, säger spelare enligt Sky Sports, och tillägger att han trivs bra med tränaren Jose Mourinho.

Därför fick stjärnan nytt kontrakt

SE ÄVEN: Lönerna i Manchester United

En anledning, enligt ”The Special One”, är Shaws inställning. Han hade det tufft under förra säsongen, men bad om en personlig fystränare under den här säsongen för att kunna komma i bättre form. Något som redan nu har gett ytterbacken mer speltid den här säsongen för Manchester-laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply