Mourinho: Darmian kan lämna Manchester United

Mourinho Darmian kan lämna Manchester United

Stänger inga dörrar – stjärnan kan lämna United i sommar

Precis som under de senaste säsongerna så fortsätter Manchester United att vara aktiva på transfermarknaden. Det gäller både spelare som kommer in till klubben, och de som lämnar. 

Vad det gäller spelare på väg bort så gäller det ju inte minst att Matteo Darmian ska vara på väg tillbaka till Italien.

Efter tre säsonger i den engelska staden, och en affär som kostade Manchester-klubben nästan 200 miljoner kronor, så kan det nu vara farväl för italienaren.

Milan har fått en prislapp

LÄS MER: Rasmus Dahlin lön 2018

Många gånger har det ryktats om att det ska vara en flytt tillbaka till Turin, fast Juventus, som är närmast för United-försvararen. Men samtidigt talas det om att Milan ska vara intresserade.

Under veckan har den italienska tidningen och sportsajten Gazzetta Dello Sport kommit med uppgifter om att Juventus visat intresse för högerbacken. Något som då skulle innebära att Darmian återvänder till Turin, fast nu istället för sin gamla rival – den sjufaldiga Serie A-mästaren – Juventus.

Men vad det istället gäller rivalen AC Milan så ska de, enligt engelsk media, nu ha fått en prislapp för stjärnans tjänster. Milano-laget behöver betala uppemot 650 miljoner kronor för att få värva ytterbacken från United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply