Mourinho bryr sig inte om ryktena

Mourinho bryr sig inte om ryktena

“The Special One” om flyttryktena

Det senaste har det ryktats en del om Jose Mourinhos framtid, något som den portugisiske tränaren inte är helt nöjd med.

Det går inte att komma tillbaka till samma storhet som när Sir Alex Ferguson var vid rodret. Något som nu Jose Mourinho fått stark kritik för. För, trots ekonomiska muskler och ett av de bästa varumärkena i världen, så har inte portugisen lyckats få ordning på United.

Det har lett till att han ryktats bort, och faktiskt kunnat vara på väg tillbaka till Real Madrid igen. Rykten som Mourinho inte gillat. Han har själv sagt att han är fast besluten att fortsätta göra vad han kan för Manchester United, klubben har ett kontrakt med.

Ryktades till Real Madrid – agenten dementerade

SE HÄR: Real Madrids enorma löner

Men trots att det var trovärdiga Sky Sports i England som kom med uppgifterna, så verkar det ändå inte vara några uppgifter som stämmer. Till samma källa säger Mourinhos agent, Jorge Mendes, att ryktena inte stämmer.

– Det har kommit så många nya rykten om Joses framtid, men de stämmer inte. Han “Jose Mourinho” trivs bra i Manchester, säger agenten till Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply