Mina fortsatt intressant för United

Mina fortsatt intressant för United

Manchester United fortfarande intresserade

Det verkar som om Manchester United är fortsatt intresserade av att värva in en ny mittback under det här transferfönstret. Det fortsätter även att peka mot Barcelonas Yerry Mina.

Det har skett ett tag, och lugnar sig inte än. Yerry Mina fortsätter att vara på FC Barcelonas önskelista, något som även flera andra mittbackar verkar varit under den här sommaren.

Frågan är ju vem av alla alternativ det blir till slut. Och samtidigt återstår det att se om svenske Victor Nilsson Lindelöf blir kvar ifall PL-jätten väljer att plocka in en ny försvarare.

Kan ske nästa vecka

LÄS MER: Speltips NHL

Yerry Mina spelade ett halvår i FC Barcelona innan det var dags för sommarens VM. Under tiden på Camp Nou övertygade inte colombianen speciellt mycket men när det kom till VM var han en av turneringens bästa försvarare. De fina insatserna har gjort att flera klubbar fått upp ögonen för mittbacken och nu kan en flytt komma att bli av i sommar.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply