Milan intresserade av Bailly

Milan intresserade av Bailly

Bailly på väg Milan?

Manchester United har satsat på flera spelare genom tiderna, och några av de har inte riktigt lyckats i klubben.

En spelare man satsade mycket på var Eric Bailly. Ivorianen köptes in från Villarreal men det har inte blivit någon lyckad tid för 24-åringen på de brittiska öarna. Nu ser Bailly ut att lämna för spel på annat håll och Serie A kan komma att bli nästa anhalt.

Enligt brittisk press kan Bailly vara på väg att skriva på för AC Milan. United ska ha erbjudit den italienska huvudstadsklubben att köpa loss Bailly till ett förmånligt pris. Nu återstår det att se om det blir en flytt i januari eller inte.

Italiensk media: Kan hamna i Milano

SE ÄVEN: Enorma lönerna i Manchester United

För Eric Bailly har de lite över två senaste åren, sedan han lämnade La Liga, inte riktigt blivit som han hoppats på. Utebliven speltid, och svårt att väl ta chansen när den 24-årige försvararen väl fått den. Men nu kan hans karriär komma att ta en ny vändning.

Det är den italienska tidningen Tuttosport som kommer med uppgifterna om att AC milan ska vara intresserade av mittbacken. Den storsatsande klubben, som inte riktigt fått saker och ting att fungera det senaste, ska dock vilja köpa loss Bailly från United under januarifönstret.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply