Mauricio Pochettino enda ersättare för Jose Mourinho

Mauricio Pochettino enda ersättare för Jose Mourinho

Tottenham-tränaren den enda duglige ersättaren?

Enligt engelsk media verkar det bara som om det finns en enda person som kan vara aktuell för att ta över Manchester United om Mourinho får sparken.

Ja, ryktena har ju faktiskt varit ganska så många under den senaste tiden. För Manchester United har ju på allvar tappat sin maktposition ute i Europa, i alla fall sportsligt, och “The Special One” har inte lyckats förändra det.

Men samtidigt är det svårt att sparka en tränare som Jose Mourinho – för vem kan de ta in istället? Jo, det finns egentligen inte många namn. Men enligt Sky Sports källor är det bara Tottenhams Maruricio Pochettino just nu som skulle kunna komma att ersätta den portugisiske United-tränaren.

Ryktats till andra klubbar

LÄS MER: Lönerna i Manchester United

Det råder kaos i Real Madrid. En av världens mest framgångsrika klubbar, någonsin, i hela världen parkerar efter tio omgångar på en mindre smickrande niondeplats i La Liga. Och det med hela sju pinnar efter Barca.

Något som  nu gjort att en ny tränare lär ta över redan under den här veckan. Det kan mycket väl bli Tottenhams Pochettino. Och Manchester City-tränaren Pep Guardiola säger enligt Sky Sports att han förstås varför Real Madrid är intresserade, då Spurs-tränaren visat besitta imponerande kvaliteter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply