Martial erbjuds nytt kontrakt?

Martial erbjuds nytt kontrakt

Anthony Martial på väg att förlänga?

Efter att ha avböjt det första kontakterbjudandet så ska Manchester United nu vara beredda på att erbjuda spelaren ett nytt.

Det är brittisk press som rapporterar om att Martial känner att han inte vill flytta någonstans under vinterfönstret och nobbar därför en flytt till några av Europas största klubbar. Inte minst har PSG och Juventus varit intresserade av att värva spelaren.

Men samtidigt kan han stanna. Dock säger Chelseas damtränare, Emma Hayes, att Jose Mourinho behöver visa kärlek till spelaren, för att han ska stanna samt prestera bättre i United. Manchester United kan komma att höja lönen till 175.000 pund i veckan för spelaren som finns på intresselistan hos flera klubbar i både Italien och Spanien.

“Hoppar han stannar”

LÄS MER: Lönerna i Manchester United

Men under de senaste matcherna har The Red Devils börjat prestera bättre. Laget har inför den här omgången letat sig upp på en sjätteplats, och verkar var på gång att kunna göra anspråk på den sista Champions League-platsen på allvar.

Det är bland annat Sky Sports News som kommer med uppgifterna om att fransmannen ska skriva ett nytt kontrakt, som är värt 45 miljoner pund, plus eventuella bonusar som kan tillkomma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply