Manchester Uniteds reservplan i höst – värva Gareth Bale

Manchester Uniteds reservplan i höst - värva Gareth Bale

Manchester United är på jakt efter en storvärvning i höst. Tidigare har Jadon Sancho kopplats ihop med The Red Devils men en affär ser ut att dröja. Nu sägs Gareth Bale vara engelsmännens reservplan.

Trnsfercirkusen kring Jadon Sancho fortsätter. Succétalangen som slagit igenom i Borussia Dortmund har flera storlag efter sig och det är framför allt Manchester United som sagts vara intresserade av en värvning. Dortmund är dock inte speciellt intresserade av att släppa engelsmannen och nu sägs United börja titta på andra spelare som alternativ till Sancho.

Nu uppger Daily Mirror att Manchester Uniteds plan i sommar om man inte lyckas knyta till sig Sancho är att värva Gareth Bale. Walesaren finns inte med i Zinedine Zidanes planer denna säsong och nu kan United köpa loss 31-åringen för en sänkt prislapp.

Tidningen skriver att Real Madrid är beredda att sälja Bale för 22 miljoner pund, drygt 247 miljoner kronor, om en affär blir klar innan fönstret stänger i oktober månad. United å andra sidan ska vara intresserade av ett lån där man betalar en del av Bales lön som för närvarande ligger på 600 000 pund i veckan.

SE ÄVEN: Officiellt: AC Milan värvar Ciprian Tatarusanu från Lyon

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply