Manchester Uniteds övergång med Antonie Griezmann faller samman?

Intresset för Griezmann svalnar från United – men vill fortfarande ha Victor Nilsson Lindelöf?

Den engelska storklubben Manchester United uppges ha velat värva Antonie Griezmann för närmare en miljard svenska kronor. Nu ska intresset svalna från Mourinho och CO, men däremot vill de fortfarande köpa den svenske försvarstalangen enligt utländsk media.

Atletico Madrids Antonie Griezmann har varit en av de mest eftertraktade spelarna i Europa sedan han slog igenom i den spanska huvudstadsklubben efter att först fått sitt genombrott i Real Sociedad. Dock har Atletico inte lyckats lika bra i ligaspelet som under de senaste säsongerna, och nu väntas Griezmann lämna till sommaren.

Den klubb som framför allt jagat honom är Manchester United, då han med största sannolikhet skulle få en lönehöjning likt Zlatan Ibrahimovic. Dock verkar Uniteds intresse ha svalnat.

Jagar fortfarande Victor Nilsson Lindelöf

Manchester United verkar nu dra sig ur och satsa på att värva en annan anfallare – däremot finns det fortfarande ett intresse för att värva den svenske försvarstalangen Victor Nilsson Lindelöf från Lissabon-klubben Benfica. Spansk och portugisisk media uppger att United fortfarande har ögonen på svensken, men att Benfica inte vill sälja honom för 300 miljoner kronor.

Dock får de se upp. I början av veckan uppdagades det att även lokalkonkurrenten Manchester City jagar VNL. De båda Manchester-laget drabbas snart samman i hett hett derby i Premier league.

Speltips: Barcelona - PSG 8/3 - Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply