Manchester United vill värva Edinson Cavani

bet365

Edinson Cavani aktuell för Manchester United

En ny säsong där Edinson Cavani spelar ur position kan vara droppen för uruguayanen. Han uppges vilja lämna PSG, och då ska Manchester United vara sugna på att värva honom.

Det nya transferfönstrets början närmar sig, och därför är det dags för transfercirkusen att börja turnera runt i de olika tidningarna runt omkring i världen. En spelare som det har ryktats mycket om kan lämna PSG är Zlatan Ibrahimovic, men det skulle vara aktuellt först nästa sommar. En PSG-spelare som dock kan lämna redan i januari är uruguayanske superstjärnan Edinson Cavani.

Jagas av Manchester United

Denna säsong spelare Cavani, precis som tidigare, ute på kanten – något som han är minst sagt trött på. Han ska vilja lämna den franska storklubben för att hans utveckling som striker inte ska stagnera, även om deras plan är att låta honom spela i positionen från och med nästa säsong när Ibrahimovic har lämnat klubben.

Då ska Manchester United vara intresserade av att värva anfallaren, då Louis van Gaal ska vara missnöjd med sina anfallsalternativ. Klubben har tidigare kopplats ihop med just Ibrahimovic.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365