Manchester United vill köpa Icardi

Manchester United vill köpa Icardi

United kan betala över en miljard

Många klubbar har ryktats vara intresserade av att köpa Inters Icardi. Nu kopplas framför allt Manchester United ihop med den argentinske anfallaren.

Det kan komma att bli en dyr affär dessutom. Milano-klubben, som fått stångas rejält för att behålla sin sydamerikanske anfallare, kan nu komma att tappa honom under nästa sommar. Prislappen för att lämna San Siro? Nästan 100 miljoner pund, det vill säga runt 1,2 miljarder kronor.

På väg att förlänga?

LÄS MER: Rasmus Dahlins lön

Det har varit på tal huruvida Mauro Icardi ska stannar i Inter under de kommande åren eller inte. För även Real Madrid har kopplats ihop med anfallaren och marängerna sägs ha varit beredda att betala 100 miljoner för spelarens tjänster. En affär har dock inte blivit av och istället kan målsprutan komma att förlänga sitt kontrakt. Inter vill höja spelarens utköpsklausul och enligt italiensk press ska det hela nu endast vara detaljer från att bli klart.

Det är Gazzetta dello Sport som skriver att Inters lagkapten kommer att förlänga sitt kontrakt till och med sommaren 2023 och samtidigt höja lönen till drygt 6 miljoner euro per säsong. Det är endast några detaljer angående bonusar som ska vara kvar att komma överens om innan Icardi kritar på det nya avtalet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply