Manchester United vill ha Fabinho i vinter

Manchester United vill värva Fabinho i januari

United vill förstärka backlinjen i januari

Manchester United var en av de klubbar som var aktivast under sommarens transferfönster. Nu har klubben redan börjat snegla mot nya värvningar. I januari hoppas klubben göra klart med Monacos högerback Fabinho. 

Redan under sommaren var Manchester United ute efter Monacos Fabinho, men misslyckades då med att komma överens med den franska klubben om en affär. Nu är fönstret stängt men enligt Manchester Evening News har klubben redan bestämt sig för att göra ett nytt försök i januari. Enligt tidningen lyckades Monaco övertyga brassen att stanna eftersom han i den franska klubben skulle få spela Champions League. Något den franska klubben kanske inte kommer göra efter vintern.

Spelat under Mourinho tidigare

Just behovet av högerback har funnits länge hos Manchester United, som ofta fått spela mittfältaren Antonio Valencia i positionen. Dessutom har förra säsongens värvning Matteo Darmian ännu inte övertygat tillräckligt i positionen. I Fabinho skulle Jose Mourinho dessutom få en spelare han känner sedan tidigare, 22-åringen spelade nämligen i Real Madrid samtidigt som portugisen tränade klubben.

Det återstår att se om Fabinho är den enda backen på Mourinhos önskelista till hösten, enligt uppgifter ska tränaren även ha varit intresserad av Southamptons backklippa José Fonte under fönstrets sista dagar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply