Manchester United-stjärnan på väg till Serie A

Manchester United-stjärnan på väg till Serie A

Väntas gå till Inter – redan i januari

Manchester United är en klubb med många stora stjärnor. Men faktum är att snart kan det komma att bli väldigt många färre. Till exempel så handlar det om att United-stjärnan Henrik Mkhitaryan är på väg bort från klubben.

Att lyckas gå till Manchester United är något som är väldigt svårt. Att sedan bli en del av startelvan är inget enkelt, och att sedan bi en etablerad spelare – eller rent av stjärna – är något som väldigt få fotbollsspelare någonsin klarar av.

En av de som verkar få känna det via den tuffa vägen är Henrik Mkhitaryan. Han kom till United från Dortmund för några säsongen sedan, men nu verkar det vara allt.

United vill säja honom

LÄS: Manchester Uniteds löner

Trots att den asiatiske stjärnan lyckas komma in mer i laget så uppger nu The Guardian att spelaren ska vara på väg bort. United ska vara beredda att sälja honom, men det finns ett problem.

För Inter sägs inte vilja köpa loss mittfältaren för ära 400 miljoner kronor. Nej, istället så föredrar Serie A-klubben att låna in mittfältaren. Frågan är om båda klubbarna lyckas nå en överenskommelse under januari månad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply