Bekräftat: Manchester United kommer till Sverige

Bekräftat: Manchester United kommer till Sverige

Manchester United möter Galatasaray på Ullevi

Sverige får besök av flera internationella storlag i sommar. Sedan tidigare har det stått klart att Barcelona och Leicester kommer mötas på Friends Arena. Nu bekräftar Manchester United att man kommer till Göteborg i juli.

Bor du i Göteborg och håller på Manchester United? Skriv då in 30 juli i kalendern. Då spelar nämligen klubben mot Galatasaray på Ullevi.
Matchen är en del av lagets försäsong och den avslutande matchen i en världsturné där man även möter Manchester City och Borussia Dortmund i Kina.
– Att spela matcher i flera länder ger våra otroliga fans en möjlighet att se vårt lag spela, och dessutom ger det tränaren och laget möjlighet att förebereda sig inför den kommande säsongen, säger klubbens vice VD Ed Woodward.

 

Ett Manchester United med Zlatan?

Kanske är det ett Manchester United med Zlatan Ibrahimovic i laget som kommer till Göteborg. Svensken har länge rapporterats vara nära en flytt till klubben, och igår kom uppgifter från BBC om att kontraktet skrivs på innan veckan är slut. 
Beskedet att det blir just Sverige United träningsspelar i tolkas nu av många som en bekräftelse att det blir Old Trafford för Ibrahimovic nästa säsong.

Flera nyförvärv till Sverige

Henrikh Mkhitaryan är en annan spelare som eventuellt kommer till Sverige. Armeniern har intensivt ryktats till United klubben höjde nyligen sitt bud. Mkhitaryan och Ibrahimovic kan bli två av flera nyförvärv som kommer till Ullevi.
Ett nyförvärv som definitivt kommer är Eric Bailly. Redan för ett par veckor sedan gjorde Jose Mourinho klart med mittbacken. 
I våras gjordes det klart att Premier League-mästaren Leicester ställs mot La Liga-vinnaren FC Barcelona på Friends Arena i sommar. En vecka efter Manchester Uniteds match möts även Manchester City och Arsenal på Ullevi.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply