Manchester United siktar in sig på Mina

Barcelona-försvararen i siktet hos United

Det har ryktats om en flytt för Yerry Mina. Colombianen fick knapp någon speltid i sin nya klubb FC Barcelona, och därför kan en övergång till Manchester United vara nära. Det är i alla fall något som klubben verkar sikta sig in på.

Att Manchester-lagen varit aktiva under de senaste transferfönstren är förstås ingen nyhet. Det handlar ju inte minst om att den röda brodern kommit igång, precis som City gjort under ett länge tag.

Kan värva från Barcelona

SE ÄVEN: Streama friidrott

Nu verkar det alltså som om mesta mästarna i Premier League ska vara intresserade av att värva från Barcelona. Sedan tidigare gör ju klubben om rejält, och då kan Barcelonas Yerry Mina bli aktuell som ny mittback i “The Red Devils”. Det här är en affär som United kämpar rejält för att få igenom, enligt engelsk media, så som till exempel Sky Sports.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong. Mina har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023. Hur mycket en affär skulle inbringa är dock oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply