Manchester United överens med Matthijs de Ligt

Manchester United överens med Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt har kopplats ihop med Manchester United under en längre tid. Nu sägs de båda parterna vara muntligt överens om ett kontrakt.

Redan efter att ha slagit igenom i Ajax kopplades Matthijs de Ligt ihop med en flytt till Old Trafford. Istället blev det en flytt till Juventus och därefter vidare till Bayern München där han inte lyckats ta en startplats under sin tid i Tyskland. Nu ser flyttlasset ut att gå Manchester.

Enligt Manchester Evening News ska Manchester United och de Ligt vara muntligt överens om ett kontrakt. Nu återstår förhandlingarna med Bayern München som sägs vara öppna för en försäljning och ska kräva 42 miljoner pund för spelarens tjänster.

Skulle en affär bli av återförenas försvararen med tränare Erik ten Hag som han jobbade tillsammans med under en framgångsrik period i Ajax.

Totalt har det blivit fem mål och två assist på 73 matcher för de Ligt i Bayern München som han har kontrakt med till och med sommaren 2027.

Ett av två namn United vill hämta in

Samtidigt skriver MEN att Manchester United även jobbar för att hämta in en mittbackskollega till de Ligt i form av Jarrad Branthwaite. Intresset för Evertons försvarare har varit stort under det senaste året och nu sägs en flytt till Old Trafford vara möjlig.

SE ÄVEN: Presidenten: Vi har råd att värva Nico Williams

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply