Manchester United och Juventus intresserade av Alessandro Confente

bet365
Manchester United och Juventus intresserade av Alessandro Confente

Serie B-talangen är blott 18 år

Manchester United uppges vara intresserade av Chievo Veronas mycket lovande målvakt Alessandro Confente, men den blott 18-årige talangen jagas även av Juventus och uppskattas vara värd runt 4 miljoner pund även om han inte gjort sin seniordebut ännu.

Manchester United uppges vara intresserade av att värva Chievo Veronas unge men mycket talangfulle målvakt Alessandro Confente, detta skriver den engelska tidningen The Mirror. United skall ha varit intresserade av målvakten redan innan nye tränaren José Mourinhos ankomst i somras, men sedan portugisen anslöt till klubben sägs intresset ha trappats upp. United har dock ingen brådska med att värva in en ny målvakt, även om det alltid är positivt att ha duktiga ersättare. Bakom David De Gea finns Sergio Romero, likväl som Joel Pereira som har återvänt från sitt hemland Portugal där han har varit utlånad och Sam Johnstone som i och med detta får möjlighet att gå till Aston Villa till slutet av säsongen.

Den italienska storklubben och femfaldiga Serie A-mästarna Juventus uppges även de vara intresserade av målvakten, som på sina 11 Serie B-matcher lyckats med att hålla fyra nollor. Den unge talangen har ännu inte gjort sin Serie A-debut men tränar trots det med seniorlaget och uppskattas vara värd runt fyra miljoner pund, även om han inte har seniorlagserfarenhet. Han sitter även på ett kontrakt med klubben till juni 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply