Manchester United närmare Yerry Mina

Manchester United närmare Yerry Mina

Starkt intresse för colombianen – VNL kan lånas ut

Manchester United är ännu mer intresserade av att värva från Barcelona. Det handlar om att klubben ska vilja värva Yerry Mina, något som dock kan göra det jobbigt för svensken i klubben, det vill säga Victor Nilsson Lindelöf.

United fortsätter att vara aktiva på transfermarknaden, och även i Silly Season-världen. För under sommaren har det nämligen ryktats om att Manchester-laget skav vara ute efter en ny mittback.

Det här verkar nu kunna bli Barcelonas Yerry Mina. Om mittbacken tas in finns det dock en risk att den svenske landslagsmannen Victor Nilsson Lindelöf hamnar i frysboxen, eller lånas ut.

Kan ske inom kort

LÄS MER: Friidrotts EM 2018 TV-tider

Yerry Mina spelade ett halvår i FC Barcelona innan det var dags för sommarens VM. Under tiden på Camp Nou övertygade inte colombianen speciellt mycket men när det kom till VM var han en av turneringens bästa försvarare. De fina insatserna har gjort att flera klubbar fått upp ögonen för mittbacken och nu kan en flytt komma att bli av i sommar.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply