Manchester United närmar sig Ivan Perisic

Manchester United närmar sig Ivan Perisic

Martial går gärna på lån till Inter

Manchester United har länge kopplats ihop med en värvning av Inter Milans Ivan Perisic, och det ser ut som att en värvning blir mer och mer aktuell, med Uniteds Anthony Martial villig att gå till Inter på lån i en bytesaffär.

Manchester United har varit aktiva under sommarens transferfönster och värvat in stora namn som Romelu Lukaku och Nemanja Matic. Men tränare José Mourinho har inte gjort någon hemlighet av att han vill värva fyra spelare i sommar, med en plats kvar att fylla. För enbart ett par dagar sedan uttalade han sig om truppens behov av anfallsspelare.

– Ännu en anfallsspelare, speciellt en som kan spela ut på kanterna och därmed ge mig mer anfallsmöjligheter, men jag pratar aldrig om spelare som tillhör andra lag, sade Mourinho via Metro.

Det är heller ingen hemlighet att United har varit intresserade av Inter Milans anfallsstjärna Ivan Perisic under en längre tid och har gjort försök att värva den serbiske yttern, som dock har slagits ned. Inter vill ha 50 miljoner pund för anfallaren, något som United har backat för. Inter vill dessutom ha en spelare på köpet, Anthony Martial, detta skriver Metro.

Enligt uppgifter skall Martial nu ha givit sitt godkännande till ett möjligt byte och sägs vara intresserad av att flytta till Milan och få testa sina färdigheter i Serie A. Mourinho är dock tveksam, även om det enbart rör sig om en utlåning. Förhandlingar fortsätter klubbarna emellan och det kan hända att United måste se besegrade och gå med på Inters krav, för att få Perisics signatur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply