Manchester United med storstädning i sommar

Manchester United med storstädning i sommar

United kan sälja flera spelare i sommar

Manchester United har inte haft den säsong man hoppats på. För att förbättra sig inför nästa spelår kommer man därför göra flera stora förändringar.

Det finns många spelare i Manchester United som troligen inte kommer att fortsätta nästa säsong. Förutom de stora namnen som sägs kunna lämna för spel på annat håll kommer United även försöka göra sig av med ett antal spelare. Detta för att göra rum i lönebudgeten för eventuella nyförvärv till sommaren.

Enligt flera brittiska medier, bland annat Sky Sports, kommer United att göra en storstädning till sommaren. Minst fyra spelare sägs ha gjort sitt på Old Trafford efter säsongen där framför allt Alexis Sanchez är ett av namnen. Även Lukaku har varit ett av namnen som sägs kunna lämna.

Förutom de två tidigare nämnda spelarna ska även Marcos Rojo och Matteo Darmian vara till försäljning då klubben inte räknar med försvarsduon inför 2019/2020. I United-lägret pratar man även om att David De Gea, Ander Herrera och Juan Mata kan lämna som bosman, detta trots att The Red Devils vill ha kvar trion.

Sedan tidigare står det klart att Antonio Valencia inte kommer förlänga med United och därmed lämnar gratis.

I samma veva skriver The Guardian att Ole Gunnar Solskjaer vill ha in två nya försvarare i sommar.

SE ÄVEN: Legendaren: “Tror inte Pogba spelar i United nästa säsong”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply