Manchester United lyssnar på bud på Romelu Lukaku

Manchester United lyssnar på bud på Romelu Lukaku

Man United kan sälja Lukaku i sommar

Anfallaren som inte levererat vad man hoppats på i Manchester United kan nu vara på väg bort. Detta enligt brittisk press som skriver att man är öppna för bud på belgaren.

Efter att ha slagit ut Paris Saint-Germain från Champions League blev tillslut FC Barcelona för svåra för Manchester United. The Red Devils förlorade med 1-0 på hemmaplan och därefter 3-0 borta på Camp Nou. Inför den kommande säsongen ska United planera att göra flera förändringar och man vill framför allt få in en målskytt av hög rang. Klubbledningen är inte allt för nöjda med Romelu Lukakus siffror på Old Trafford och nu ska man ha öppnar dörren för att lyssna på bud.

Det är Daily Telegraph som skriver att Solskjaer inte ser Lukaku som en självklar pusselbit den kommande säsongen och nu kan belgaren lämna för spel på annat håll. Det är oklart hur mycket Old Trafford-klubben kommer at kräva för att göra sig av med anfallaren men det mesta tyder på att det inte blir någon låg summa.

Samma tidning skriver även att Bayern Munchen ska vara det lag som ligger i ’pole position’ för att värva belgaren i sommar. Sedan tidigare har man knutit till sig de båda världsmästarna Benjamin Pavard och Lucas Hernandez. Nu kan Lukaku bli nästa namn att ansluta till Allianz Arena till den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Lukakus agent: ”Han vill spela i olika länder”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365