bet365

Manchester United låter De Gea lämna – vill åt målvaktstalangen

Manchester United låter De Gea lämna - vill åt målvaktstalangen

De Gea kan återvända till sitt hemland

Manchester Uniteds David De Gea har länge kopplats ihop med en flytt till Real Madrid, och nu kan affären bli verklighet nästa sommar om United kan knipa AC Milans unge talang Gianluigi Donnarumma.

David De Gea har spelat i Manchester United sedan 2011, då han lämnade sitt Spanien och Atlético Madrid för att spela under sir Alex Ferguson. Målvakten har vuxit i sin roll i laget och kommit att bli en mycket viktig kugge i truppen. Det har dock länge cirkulerat rykten om att spanjoren kan komma att lämna klubben. Real Madrid har länge varit mycket intresserade, och är den klubb som starkast tros bli De Geas nästa klubbadress.

De Gea sägs vara desperat att återvända till sitt hemland, men kommer inte att trycka på en flytt, detta skriver engelska The Sun. Målvakten sitter på ett kontrakt till 2019 i Manchester.

Vidare skriver tidningen att United kan låta målvakten lämna nästa sommar. Då sägs United vara beredda att gå in för AC Milan målvakten Gianluigi Donnarummas signatur. Den unge och extremt talangfulle målvaktsstjärnan Donnarumma sägs vilja lämna klubben, men skrev på en förlängning efter press utifrån. Men kvalificerar sig Milan inte till Champions League är chansen stor att Donnarumma kommer byta klubb nästa sommar.

Donnarumma har jagats av många klubbar, däribland Real Madrid och Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply