Manchester United jagar Tottenhams Eric Dier

Manchester United jagar Tottenhams Eric Dier

Eric Dier flyttar till Manchester United?

Manchester United letar efter nyförvärv. Klubben vill värva Eric Dier från Tottenham, uppger Daily Mirror.

Manchester United kommer att återvända till Champions League i höst. Inför återkomsten så vill klubben förstärka sin spelartrupp. Det ryktas om att man jagar två anfallare – Álvaro Morata och Pierre-Emerick Aubameyang. Engelsmännen arbetar även för att plocka in spelare på andra positioner. Bland annat vill föreningen locka till sig en mittfältare från TottenhamUnited jagar Eric Dier, skriver Daily Mirror.

José Mourinho ser Dier som en långsiktig ersättare till Michael Carrick. Portugisen har sagt till klubbledningen på Old Trafford att försöka värva engelsmannen.

United kommer dock att behöva lägga ut en hel del pengar om de ska lyckas värva Dier. Enligt uppgifter så kräver Tottenham 50 miljoner pund för att släppa 23-åringen.

Plan B

Om “The Red Devils” misslyckas med att värva Dier så har man en plan b. I så fall vill klubben i stället plocka in Nemanja Matić från Chelsea.

Inte ensam

Dier är inte den enda spelaren som kopplas ihop med en flytt från Tottenham. Mittfältskollegan Dele Alli sägs vara på väg till Paris Saint-Germain.

Fler nyheter om Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply