Manchester United in i jakten på Lozano

Manchester United in i jakten på Lozano

United vill också köpa mexikanen

Flera klubbar ska redan ha visat intresse för den mexikanska PSV-stjärnan Hirving Lozano. Nu även Manchester United.

Hirving Lozano har kommit in i VM efter en kanonsäsong i holländska ligan med PSV Eindhoven. 19 mål och 11 assist mäktade den unge mexikanen med på 34 matcher, alla turneringar inräknat.

Barcelona är inte ensamma om att fightas om Lozano; även Manchester City, Everton och Chelsea har nämnts som tänkbara klubbadresser. -” Efter VM har vi en bättre bild av verkligheten, om han kommer stanna i PSV eller flytta på sig”, berättar hans pappa. Även mexikanske förbundskaptenen Juan Carlos Osorio har uttalat sig om sin beryktade mittfältare, och menar i en intervju med brittiska Sky Sports att Lozano skulle göra succé i engelska ligan. – ” Jag tror att vilken klubb han än spelar i, kan skatta sig lycklig. Hans snabbhet och återigen hans förmåga att utmana gör att han platsar i vilken liga som helst”.

Storklubbar ute efter honom

SE ÄVEN: Så tar Sverige sig till EM 2020

För Barcelona uppgavs redan vara intresserade och nu kommer även ytterligare ett Manchester-lag till på listan. Det handlar om att Jose Mourinho och hans United ska vilja knyta sig till den mexikanska stjärnan. Det är något som The Star berättar om under måndagsmorgonen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply