Manchester United i kontakt med Mauricio Pochettino

Manchester United i kontakt med Mauricio Pochettino
bet365

Under onsdagskvällen förlorade Manchester United mot Istanbul Basaksehir i Champions League. En förlust som gör att United siktar in sig på ett tränarbyte där Mauricio Pochettino är favorit att bli ny tränare.

Ole Gunnar Solskjaer kan ha sina dagar räknade som tränare för Manchester United. Sejouren började bra för norrmannen men har med tiden försämrats och förlusten i Champions League mot Istanbul Basaksehir ska ha varit droppen för klubbledningen som nu är på jakt efter en ny tränare.

Manchester Evening News skriver under torsdagsmorgonen att United nu tagit kontrakt med Mauricio Pochettino för att ta över tränarposten. De dåliga resultaten och prestationerna har gjort att den tidigare Tottenham-tränaren nu kan vara på väg tillbaka.

Ole Gunnar Solskjaer säger dock att han inte tänker på att lämna sitt jobb.

– Jag ville inte kommentera nåt sånt. Det är tidigt och det finns åsikter där ute. Det handlar om att man måste fortsätta vara stark. Jag är anställd av klubben för att göra ett jobb och det gör jag tillsammans med min personal så bra jag bara kan, sa han då.

Pochettino har tidigare öppnar för en återkomst till Premier League.

– Jag är alltid redo att köra igen och börja jobba inom sporten, sa Pochettino tidigare i veckan.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan in i jakten på Dominik Szoboszlai

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply