Manchester United har gjort klart med Fred

Manchester United har gjort klart med Fred

Fred sägs vara klar för United

Brassen som slagit igenom i Shakhtar Donetsk under den gångna säsongen ska enligt brittisk press vara klar för en flytt till Old Trafford.

Manchester United har under de senaste månaderna letat efter en defensiv mittfältare. Det är framför allt Fabinho som ska ha varit intressant för Old Trafford-klubben och vid flera tillfällen har det rapporterats att en affär ska ha varit nära. För några dagar sen stod det dock klart att Fabinho flyttar till Liverpool och istället har United siktat in sig på en annan spelare. Det är Fred från Shakhtar Donetsk som ska vara i ’pole position’ i Uniteds jakt på en defensiv mittfältare.

Nu skriver Daily Star att United leder i jakten före Manchester City. United ska vara överens med 25-åringen om en flytt och en övergång till de brittiska öarna kan komma att bli klar inom kort. Jose Mourinho och The Reds sägs vara beredda att betala 42 miljoner euro för Freds tjänster.

Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt som binder honom till Shakhtar till och med sommaren 2023. Klubbens president har dock tidigare gått ut och bekräftat att spelaren gjort sin sista tid i klubben. Samt att det återstår att se var mittfältaren spelar sin fotboll till hösten när säsongen drar igång i augusti månad.

Det engelska transferfönstret stänger den 9 augusti.

Fred är inte uttagen till Brasiliens VM-trupp i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply