Manchester United fortsatt nära nytt transferrekord

Manchester United fortsatt nära nytt transferrekord

Så ska United slå rekord i sommar

Det verkar inte som om Manchester United är på väg att slå ner på farten vad det gäller värvandet av bra spelare. Istället kan klubben nu vara på väg att slå ett rekord på transfermarknaden.

Ja, världen kan alltså vara på väg att få se ännu ett rekord i transfervärlden. Efter att United värvat Paul Pogba från Juventus för ett par somrar sedan så var det ifjol dags för PSG att köpa Neymar för otroliga 2,2 miljarder kronor.

Det må inte handla om den typen av summor den här gången, en likt väl ett rekord. För när Manchester United nu uppges vilja lägga vantarna på 25-årige Harry Maguire så kan det komma att bli ett rekord för försvarare.

Backrekord att vänta under sommaren?

SE HÄR: TV tider friidrott 2018

För om de engelska medierna har rätt så kommer alltså Manchester-laget att vara nära på att värva Harry Maguire från Leicester den här sommaren, något som gör att det kan bli ett nytt transferrekord för en spelare. Det då klubben uppges lägga 80 miljoner pund på landslagsmannen.

Det här kan vara något som också påverkar Victor Lindelöf Nilsson. Även Yerry Mina uppges kunna ansluta sig till klubben, och då kan alltså VNL komma att bli utlånad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply