Manchester United budar på Jose Gimenez?

Manchester United budar på Jose Gimenez?

Kan värvas i januari

Manchester United vill värva från Atletico Madrid. Den engelska klubben planerar att buda på försvararen Jose Gimenez, enligt ESPN.

Manchester United har haft en misslyckad start på Premier League-säsongen. Efter 13 matcher ligger man sexa, hela elva poäng efter ledande Chelsea. För att förändra tabelläget vill klubben plocka in flera spelare i januari. Till exempel har det påståtts att man håller koll på Harry Kane och att föreningen inte släpper intresset för David Alaba. Nu talas det om att engelsmännen jagar en till spelare. United planerar ett bud på Jose Gimenez, uppger ESPN.

Försvararen, som tillhör Atletico Madrid, har länge funnits på Uniteds önskelista. Nu är tränaren Jose Mourinho beredd att agera. Det ryktas att han vill plocka in Gimenez för att förbättra klubbens försvarsspel.

Det hävdas att den engelska klubben kommer behöva lägga ett bud på mellan 40 och 50 miljoner euro för att få Atletico att släppa backen.

Gimenez har representerat Atletico Madrid sedan sommaren 2013. Efter över tre år i klubben kan nu uruguayanen vara på väg att lämna.

Andra alternativ

Om United misslyckas med att värva Gimenez påstås det att man har en plan b. I så fall vill man istället värva SouthamptonJose Fonte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply