Luke Shaw: Det är dags

Luke Shaw: Det är dags

Luke Shaw ska avgöra sin framtid – vill stanna

Efter tre hela säsonger i Manchester United har Luke Shaw inte riktigt fått saker och ting att fungera precis som han hoppats. Men nu vill engelsmannen bevisa sig själv värdig en plats i Uniteds startelva.

Luke Shaw har inte haft det speciellt lätt under sin tid på Old Trafford. Försvararen har fått sparsamt med speltid under Jose Mourinho och vid flera tillfällen har det pratats om en flytt. Det är bland annat Everton som har visat intresse för spelaren men nu kan han komma att stanna i Manchester United

Dags att vissa framfötterna

SE HÄR: Friidrott på TV

Det har alltså gått ganska exakt tre år sedan som Luke Shaw skrev på för Manchester-laget, när han valde att lämna Southampton. Men trots att den nu 23-åriga ytterbacken sågs som ett framtida stornamn, så har hans karriär inte gått i den riktning han hoppats och trott på.

Men under tiden som Manchester United är på försäsongsturné i USA vill Shaw bevisa att han är värdig sin plats. Enligt Sky Sports vill 23-åringen, som bara gjort 22 PL-matcher på de två senaste säsongerna, så vill han nu visa tränaren Jose Mourinho att han är värdig att få en startplats i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply