Jose Mourinho: Jag förstår inte att Zlatan Ibrahimovic aldrig vunnit Ballon d’Or

bet365

Mourinho vill se Zlatan vinna Ballon d’Or – ”Han överträffat alla jag sett”

Svenske Zlatan Ibrahimovic har vunnit många fina utmärkelser, men aldrig Ballon d’Or. Det är något som förvånar supertränaren Jose Mourinho.
– Jag har sett Messi och Ronaldo, jag förstår varför de vunnit. Men att Zlatan inte vunnit, med tanke på hans fantastiska karriär, är bara konstigt, säger ”The Special One” till Manchester United TV.

Zlatan Ibrahimovic har haft en lång och fin karriär där han vunnit serien i varje lag han spelat, utom ett år med MilanJuventus stal Scudetton från svensken. Annars har superstjärnan haft en lysande karriär med titlar i Holland, Italien, Spanien, Frankrike och senast även i England.

Men trots att den storväxte anfallaren skördat stora framgångar med sina olika klubblag har han aldrig belönats med priset som Europas bäste fotbollsspelare, något United-tränaren Jose Mourinho anser vara orättvist.

”Har sett Messi och Ronaldo, men…”

– Jag har sett spelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, att de vunnit priset är inte konstigt. Men tänk på det, Zlatan har haft en utmärkt karriär, han förtjänar ett sånt här pris, säger den portugisiske supertränaren till MUTV.

Manchester United slåss nu i Premier League för att sluta topp fyra och där med ta en plats i Champions League nästa säsong. Idag möter man Bournemouth, ett lag man tidigare den här säsongen besegrade med 3-1 på bortaplan.

Se även: 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply