Jose Mourinho bekräftar möjlig återkomst för Zlatan Ibrahimovic

Jose Mourinho bekräftar möjlig återkomst för Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kan återvända till United

Det har talats mycket om vad som kommer att bli nästa steg för Zlatan Ibrahimovic, som återhämtar sig från en långtidsskada, och rykten som intensifieras allt mer menar på att det kan bli en återkomst till Manchester United, med tränare José Mourinho som inte utesluter någonting.

Manchester United valde att inte förlänga kontraktet med Zlatan Ibrahimovic, efter att svenskens ettårskontrakt gick ut i somras och han blev klubblös. Efter att ha ådragit sig en korsbandsskada tidigare i våras stod det mycket oklart när han skulle kunna komma till spel igen, men många nämnde åtminstone ett år eller 10 månader som en möjlig måttstock. Anfallaren tränar nu för fullt och uppges vara i god form, och kan komma att börja spela igen redan till hösten enligt tidiga rapporter.

Det har talats mycket om huruvida svensken kan återvända till United och ryktena har florerat. Tidigare har det inte funnits någonting konkret från vare sig spelaren eller klubben, men nu bekräftar tränare José Mourinho att det pågår förhandlingar och diskussioner kring en möjlig återkomst för Zlatan till Old Trafford.

– Han är skadad, han behöver tid för att återhämta sig, han är inte redo att spela, sade Mourinho via Skysports.

– Det är inte något brådskande, att vi är desperata att ha någonting gjort eller inte, jag tror bara att han var väldigt tydlig med att visa att vad han gjorde förra året var inte nog för honom. Han tror på att han kan göra mer och vill mer på den högsta nivån, så vi håller konversationer och vi diskuterar möjligheten att han spelar med oss under den andra delen av säsongen, avslutade Mou.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply