Jose Mourhino lugn: David de Gea kommer stanna

Mourinho inte orolig: ”De Gea stannar hos oss”

Det har ryktats om att Manchester United-målvakten David De Gea skulle vara på väg bort från klubben, troligtvis till Real Madrid. Nu berättar dock tränaren Jose Mourinho om hur han känner sig lugn – och hur han tror att den spanske målvakten kommer stanna.

David de Gea har gjort det bra sedan han anslöt sig till de mesta mästarna i England, Manchester United. Tyvärr för spanjoren lämnade Sir Alex Ferguson säsongen efter att han skrivit på kontraktet, vilket innebar att de Gea bara vunnit ligan en gång på fyra år.

Samtidigt vill lokalkonkurrenten till keeperns förra lag Atletico Madrid försöka köpa loss honom. Enligt spanska Marca ska Real ha en målvaktskris och är därför beredda på att göra honom till världens bäst betalda målvakt.

Kan bli världens dyraste övergång

David de Gea har redan en bra lön, även om han inte kan konkurrera lönemässigt med Zlatan Ibrahimovic, som också finns i laget. Däremot skulle Real Madrid kunna erbjuda honom en lön som gör honom den bäst betalde målvakten i världen, vilket skulle bli en rejäl lönehöjning jämfört med det han får i Manchester United.

Dock verkar inte övergången bli av. Manchester Uniteds tränare, Jose Mourinho, säger i en lång intervju med den engelska sajten Sky Sports att han är säker på att målvakten stannar.

– Jag är vänner med många av de i Real Madrid – varför skulle de försöka ”stjäla” min målvakt? frågar sig Mourinho i intervjun, och förtydligar att de Gea även trivs bra i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply