bet365

Inget nytt kontrakt för Martial?

Inget nytt kontrakt för Martial
bet365

Fransmannens kontraktsförlängning i fara

Under de senaste veckorna har det ryktats om att Manchestern United-mittfältaren Anthony Martial ska vara nära ett nytt kontrakt. Men nu kan en vändning komma, enligt engelsk press.

Hur kommer det hela att sluta kring Martials nya kontrakt? Under hela förra veckan rapporterades det om att en ny förlängning är på väg, men under morgonen kommer istället en vändning.

För det är Daily Star som skriver att lönen kan bli något som kommer att ställa till med problem. Det eftersom representanter för fransmannen ska ha begärt 150 000 pund i månaden, en bit över 1,5 miljoner kronor i veckan – och något som Manchester United inte verkar allt för intresserade av att betala.

”Behöver kärlek”

LÄS OCKSÅ: Lönerna i Manchester United

Det är brittisk press som rapporterar om att Martial känner att han inte vill flytta någonstans under vinterfönstret och nobbar därför en flytt till några av Europas största klubbar. Inte minst har PSG och Juventus varit intresserade av att värva spelaren.

Men samtidigt kan han stanna. Dock säger Chelseas damtränare, Emma Hayes, att Jose Mourinho behöver visa kärlek till spelaren, för att han ska stanna samt prestera bättre i United. Manchester United kan komma att höja lönen till 175.000 pund i veckan för spelaren som finns på intresselistan hos flera klubbar i både Italien och Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365