Flera klubbar intresserade av Marcus Rashford

Flera klubbar intresserade av Marcus Rashford

Marcus Rashford fick en hel del kritik efter derbyförlusten mot Manchester City den gångna helgen. Nu sägs anfallaren vara en av de spelare som kan lämna klubben till sommaren.

Efter att ha kommit upp från Manchester Uniteds ungdomsverksamhet under 2016 har Marcus Rashford haft en viktigt roll på Old Trafford. Med värvningarna av bland annat Cristiano Ronaldo och Jadon Sancho har anfallarens roll i laget dock ändrats och har denna säsong fått sparsamt med speltid. Tillsammans med kräftgången och storförlusten mot Manchester City ackumuleras nu anledningarna till att Rashford lämnar klubben till sommaren.

Enligt The Guardian ska den engelske landslagsmannen överväga att flytta till sommaren och flera lag har kopplats ihop med Rashford. Bland annat ska Real Madrid, Paris Saint-Germain, FC Barcelona samt Atlético Madrid alla ha blickarna riktade mot spelaren för att försöka få till en affär till sommaren. Spelaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2023 med option på ett år till, något som innebär att en prislapp sägs kunna landa på runt 50 miljoner euro.

Denna säsong har Rashford stått för fem mål och två assist på 24 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Giganterna fortfarande intresserade av Alexander Isak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply