Engelska tidningen: Manchester United vill köpa Antonie Griezmann och Victor Nilsson Lindelöf

bet365

Svensken kan bli del i Uniteds jätteaffär

Manchester United planerar ett monsterbud på Antonie Griezmann och Victor Nilsson Lindelöf. Nu kan de båda spelarna ingå i världens dyraste övergång någonsin, om klubbledningen får sin önska igenom.

Redan förra sommaren började det spekuleras om att europeiska storklubbar var ute efter den svenska mittbackstalangen Victor Nilsson Lindelöf. Svensken, som gjorde succé i 2015 års U21-EM lämnade sin moderklubb Västerås samma säsong för den portugisiska storklubben Benfica, som då betalade mindre än 14 miljoner kronor. Nu är prislappen desto högre och faktum är att både Västerås och Benfica lär få klipp i kassan.

För faktum är att prislappen kan komma att stiga rejält, med åtminstone en nolla, då mittbackens transfersumma just nu värderas uppemot 120 miljoner kronor, det kan dock bli mer än så, rapporterar engelska Daily Mail.

Går emot Mourinhos vilja

Nu kan Manchester United värva den svenske försvararen för 130 miljoner euro, alltså 1,3 miljarder kronor, men då skulle affären även inkludera Atleticos Madrids superstjärna som förstås skulle vara värd mest av de två spelarna, då Antonie Griezmann tidigare uppgetts kunna köpas av storklubbar, däribland United, för en miljard kronor.

Hur hög Victor Nilsson Lindelöfs lön skulle bli i Manchester United är inte klart, även om den garanterat skulle skjuta i höjden med tanke på klubbens ekonomi. Det som dock kan ställa till det för svensken är det faktum att Jose Mourinho inte vill genomföra värvningen med Griezmann, vilket – i värsta fall – även kan förhindra Lindelöfs flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply