Efter succétiden – United förlänger inte med Zlatan Ibrahimovic

Efter succétiden - United förlänger inte med Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United i sommar

Efter att svensken åkt på en otäck korsbandsskada tidigare i veckan sägs Manchester United inte förlänga Zlatans kontrakt.

I torsdags spelade Zlatan Ibrahimovic troligen sin sista match i Manchester United och många menar att svenskens karriär som professionell fotbollsspelare. Svensken åka då på en korsbandsskada som gör att han blir borta från spel mellan åtta och nio månader och kan som tidigast vara tillbaka i januari 2018. Zlatan som anslöt till Manchester United inför den pågående säsongen skrev då på ett ettårskontrakt med option på ett år till, men nu sägs anfallaren ha gjort sin sista match på Old Trafford.

Det är den brittiska tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifterna om att Zlatan inte kommer att erbjudas något nytt kontrakt av Manchester United, men att man kommer stå för alla kostnader för spelarens återhämtning.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic & Manchester United lönelista 2017

Så ska United ersätta ’Ibra’

Manchester United uppges ha letat efter en ny anfallare en längre tid. Och efter Zlatan Ibrahimovic tuffa skada, där supersvensken väntas bli borta fram till början av 2018, är behovet av en ny målskytt allt större.

Först och främst verkar intresset ligga i att köpa loss Atletico Madrids storstjärna Antonie Griezmann redan till sommaren. United uppges vara beredda på att betala över 100 miljoner euro, alltså en miljard svenska kronor, för fransmannens signatur på ett papper.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply