bet365

Donny van de Beek vill lämna lämna Manchester United

Donny van de Beek vill lämna lämna Manchester United

Donny van de Beek vill lämna Manchester United efter endast ett år i klubben. Detta då spelaren menar att han blivit ignorerad av tränaren Ole Gunnar Solskjaer.

S0mmaren 2020 köpte Manchester United loss Donny van de Beek från Ajax. Spelaren hade då en prislapp på 39 miljoner euro. Förväntningarna var stora på holländaren som slagit igenom i den holländska ligan och var med och slog ut Real Madrid från Champions League. Ett år senare vill van de Beek lämna Old Trafford då han anses bli ignorerad av tränaren Ole Gunnar Solskjaer.

Enligt Daily Star ska van de Beek ha kontaktat Manchester Uniteds VD Ed Woodward för ett möte. Planen ska vara att meddela sitt beslut om en flytt efter säsongen. Det kommer dock inte bli ett lätt drag för holländaren som spenderat mindre än ett år hos The Red Devils. Samtidigt har kan kontrakt med klubben till och med sommaren 2025 med option på ytterligare ett år.

Denna säsong har det blivit ett mål och en assist på 26 framträdanden för van de Beek. Hans snitt ligger dock på 40 minuter speltid per match.

SE ÄVEN: Arsenal vill köpa loss Martin Ödegaard i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply