bet365

De Jong på Uniteds radar

De Jong på Uniteds radar
bet365

21-årige talangen till Manchester United?

Just nu verkar det vara Manchester United som kommer närmast den nederländska stortalangen.

En av de senaste spelarna att blandas ihop med United är holländaren Frenkie de Jong. Den 21-årige mittfältaren är Ajax senaste guldklimp, och snart kan de redan vara på väg att förlora honom. Inte minst eftersom några Premier League-klubbar visat intresse. Det började med Tottenham, och nu är även United där och drar, i spelaren som värdes upp till över 250 miljoner kronor till en början, även om siffran har stigit – och det rejält.

För till exempel rapporterar Catalunya Radio om en prislapp på otroliga 70 miljoner euro, det vill säga i runda slängar 700 miljoner kronor. Det säger förstås mycket om allt. Både att Barca är väldigt intresserade av att köpa loss De Jong, samtidigt som övergångssummorna minst sagt har nått nya höjder, när en 21-årings prislapp kan ligga på 700 miljoner SEK. Med andra ord, precis det som City kan komma att betala.

21-åringen het bland storklubbarna

LÄS MER: Det tjänar storstjärnorna i Manchester United

För Frenkie de Jongs del så finns det ju annars många klubbar som ryktas vara intresserade.

Inte minst handlar det här om Manchester-rivalen City. Men även La Liga-giganterna Real Madrid och Barcelona, PSG samt en del Serie A-klubbar uppges vilja lägga lägga vantarna på den talangfulle spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365