De Gea till PSG?

De Gea till PSG

Struntar i nya kontraktet – lämnar nästa sommar?

Det Gea var ju en av Manchester Uniteds superstjärnor som var på väg bort i somras. Men nu stannar han trots alls, och berättar om flyttryktena.

Det var ju framför allt Pogba tillsammans med spanjoren David De Gea som ryktades på väg bort från United under hela sommaren. Men tillslut stannade båda superstjärnorna.

För De Geas del så var det då framför allt Real Madrid han kopplades ihop med. Men flytten blev aldrig av, och nu berättar den spanske landslagsmannen om ryktena.

– Jag brukar aldrig försöka lyssna på spekulationer, säger spanjoren och påpekar att han alltid känt sig bra behandlad i Manchester.

Kan gå till PSG

LÄS HÄR: Manchester United-stjärnornas löner

Men trots det kan den spanske storstjärnan vara på väg bort. Det har ryktats om att PSG ska vara intresserade av spelaren. Trots att de tog in Buffon gratis från “Juve” i sommar så vill den franska storklubben nu ta in ett yngre namn.

Då har David De Gea omnämnts några gånger. Samtidigt som Manchester United har en riktigt tung säsongsstart bakom sig, så vill Paris-laget ha en målvakt för att en gång för alla kunna vinna Champions League. Samtidigt verkar då De Gea strunta i att skriva ett nytt kontrakt, som var så nära förut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply