Darren Fletcher förlänger med West Bromwich

Den skotske landslagsmittfältaren ser ut att stanna på The Hawthorns ett tag till

Förre Manchester United-spelaren Darren Fletcher gör sin andra säsong i West Bromwich och skotten ser nu ut att förlänga sitt kontrakt med ytterligare ett år. Det ska vara en aktiverad klausul i Fletchers kontrakt med West Bromwich som gör att mittfältaren utökar sin tid i klubben med tolv månader.

Det är engelska Express & Star som kommer med uppgifterna rörande en kontraktsförläggning mellan Darren Fletcher och West Bromwich Albion. Mittfältarens kontrakt skulle egentligen löpt ut vid säsongens slut, men i och med en aktiverad klausul i Fletchers kontrakt blir mittfältaren kvar i klubben till minst sommaren 2018.

Den nyligen 33 år fyllda Fletcher har varit en av West Bromwich viktigaste spelare sedan han anslöt från Manchester United 2015. Fletcher har faktiskt medverkat i varenda match sedan ankomsten.

Fletcher gjorde debut för det skotska landslaget 2003 och har sedan dess spelat 70 landskamper. Samma år debuterade han i Manchester Uniteds a-lag i vilket, innan flytten till The Hawthorns, det blev dryga 220 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply