Darmian nära lämna United?

Darmian nära lämna United

Manchester United-försvararen på väg bort

Matteo Darmian är en av de största talangerna som Torino har fostrat. Nu kan han komma att återvända till staden, men till det andra laget istället.

Det handlar förstås om Juventus. De sjufaldiga Scudetto-vinnarna har ju fullkomligt dominerat den italienska fotbollen under det senaste decenniet. Något som gett klubben ännu mer pengar att ta in nya spelare för.

Näste man som verkar vara på väg in i klubben är Matteo Darmian. Han fostrades i rivalklubben Torino FC, innan han till slut hamnade i Manchester United. Nu verkar dock dagarna i United vara räknade. Och i januari, eller som senaste till nästa sommar, lär försvararen spela i Juve, rapporterar bland annat Tuttosport.

Var hamnar han?

TA REDA PÅ: Det tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Nu, mer än någonsin, är en flytt nära för den förre Turin-spelaren, som under de senaste säsongerna har burit Red Devils röda ställ.

Frågan är väl egentligen var vi kommer få se Matteo Darmian från och med januari, eller eventuellt nästa sommar. Inte minst är en Serie A-flytt och återkomst aktuell igen. Till exempel The Sun att både Inter och Roma ska vara intresserade av spelaren, som kommer att kusta runt 135-140 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply