Darmian vill lämna – har pratat med klubben

Det har talats länge om att italienarna Darmian Matteo ska vara intresserad av att lämna Manchester United. Inte minst eftersom han anser att Antonio Valencia är förstavalet, och att det gör att försvararen själv inte lär få spela så mycket.

Att Matteo Darmian har haft det tufft att etablera sig i Manchesters röda lag. Det här gör att han nu vill lämna klubben. Enligt honom själv, som bland annat Sky Sports återberättar, så han den italienska försvararen redan pratat med United om att få lämna. Det kan bland annat bli ett återvända till Turin.

Flera klubbar intresserade – så hög blir prislappen?

LÄS ÄVEN: Rasmus Dahlins lön

Under veckan har den italienska tidningen och sportsajten Gazzetta Dello Sport kommit med uppgifter om att Juventus visat intresse för högerbacken. Något som då skulle innebära att Darmian återvänder till Turin, fast nu istället för sin gamla rival – den sjufaldiga Serie A-mästaren – Juventus.

Men vad det istället gäller rivalen AC Milan så ska de, enligt engelsk media, nu ha fått en prislapp för stjärnans tjänster. Milano-laget behöver betala uppemot 650 miljoner kronor för att få värva ytterbacken från United. Även Napolis president har uttalat sig om att klubben är intresserade av att värva Darmian, men inga formella bud har lagts ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply