Därför kan Manchester United välja bort Zlatan Ibrahimovic

United kan ha ställt om siktet

Det kanske inte blir någon flytt till Manchester United för Zlatan Ibrahimovic. Enligt engelska The Times kan lagets nye tränare Jose Mourinho ha ändrat sig i sin jakt på en ny anfallare. 

Zlatan Ibrahimovic har de senaste veckorna i princip uppgetts vara klar för Manchester United, och flera källor har tidigare menat att affären kommer bli officiell när som helst. Men kanske blir det inte någon övergång till Jose Mourinhos nya klubb för svensken. The Times uppger idag att portugisen i stället ska vilja värva in två  yngre anfallare i form av Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang och Inters Mauro Icardi.

Mourinho har sett över möjligheten att värva Zlatan

Enligt The Times skribent Duncan Castle, som uppges ha nära band med antingen Jose Mourinho eller tränarens agent Jorge Mendes, ska Mourinho har sett över möjligheten att värva svensken – men valt att nobba. Enligt tidningen ska yngre anfallare, en central mittfältare och en mittback i stället stå högst upp på 53-åringens radar.

Tottenham Zlatans val?

Kanske blir det i stället en flytt till norra London för Zlatan Ibrahimovic. Enligt tidigare uppgifter ska även Tottenham vara väldigt intresserade av att knyta åt sig den 34-årige anfallaren.

Cirkus-Zlatan lär fortsätta ett tag till.

 

2 Comments

  1. Tommy Towe Wessman

    30 maj, 2016 at 12:33

    The Times är en väldigt opålitlig tidning mycke man inte ska tro på gällande dom….

  2. Tommy Towe Wessman

    30 maj, 2016 at 12:33

    The Times är en väldigt opålitlig tidning mycke man inte ska tro på gällande dom….

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply