Cristiano Ronaldo öppnar för Brasilien-flytt

Cristiano Ronaldo öppnar för Brasilien-flytt

Cristiano Ronaldo sägs inte vara helt nöjd i Manchester United. Nu öppnar han för att det kan bli en flytt till Brasilien i framtiden.

Cristiano Ronaldo, 36, återvände inför säsongen till Manchester United efter två säsonger i Juventus. Det var många som blev överraskade när portugisen, som sades vara på väg till lokalrivalerna Manchester City, istället valde att återvända till Old Trafford.

I en intervju med ESPN säger superstjärnan nu att han är öppen för en flytt till Brasilien, även om det för närvarande inte finns i planerna.

– Det jag kan säga är att Brasilien är ett broderland då jag har en stark relation med landet. Jag har lagkamrater därifrån, det är samma kultur och det är många brasilianare som bor i Portugal. Min syster bor i Brasilien och är gift med en brasilianare. Det är ett land jag har mycket respekt för och vet mycket om.

På frågan om han skulle vilja spela i den brasilianska ligan är Ronaldo öppen.

– Att spela där? Ingen vet. Ingen sa att jag skulle återvända till Manchester United vid 36 års ålder, och det gjorde jag. Det är inte något jag har i tankarna men i fotboll är allt möjligt, jag vet inte.

SE ÄVEN: Uppgifter: Malmö FF intresserade av landslagsförsvarare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply