Boateng vill till United?

bet365
Boateng vill till United?

Boateng kan lämna Bayern Munchen

Det ryktades redan i sommar om att Jerome Boatang skulle kunna komma att lämna Bayern Munchen, något som det nu fortsätter att pratas om.

Dock verkade det då som om att han ville stanna. Men det här kan ha berott på att den tyske mittbacken inte fick lämna klubben. Nu skriver dock The Daily Star om att en flytt kan komma att ske. Tydligen ska Manchester United vara intresserade av att köpa loss försvararen. Något som dessutom redan kan ske i januari, skriver tidningen. Mest troligt är dock nästa sommar.

Haft sina erbjudanden

MER SPORT: NBA vinnarodds

Men i slutändan verkade det som att den tyske mittbacken tackade nej.

– Jag hade förfrågningar från PSG och Manchester United. Jag ville inte bara lämna Bayern, men jag var sugen på att testa en ny utmaning. Jag trivs bra i Bayern. Det är en av de största klubbarna i världen, säger Boateng till Bild och fortsätter:

– Jag ringde José Mourinho, jag sa till honom att hans intresse var hedrande och tackade honom för att han försökte så hårt att få mig. Jag förklarade för José att det är svårt att lämna Bayern, och om jag ska göra det så måste allt vara på plats för att överträffa den här klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365